V.Dářko 1016
Jako již 8x před, tím jsem i letos, nahlásil pořádání soutěže na srpen2016 .Letos (jako v loni )jsem to nahlásil jako ,,H" a tak mi to bylo v kalendáři na svazu lod. modelářů č.r. zrušeno. Podívejte se na čl. J.Peška na jeho ,,Placetnice41.cz" Při čemž mi nikdo nic neřekl, až včera 8,3,2016 mně ,,sprdl" J.Pešek ,proč ruším Dářko ! To jsou věci!!!
Psal jsem to v reakci na článek už včera J. Peškovi e-mailem, ale dovolím si možné vysvětlení vložit i zde:
Věc se má tak, že Z. Tomášek na podzim uvedené soutěže jabloneckého klubu nahlásil do oficiálního svazového kalendáře spíše omylem. Neuvědomil si, že je teď u všech soutěží ve svazovém kalendáři vyžadována svazová průkazka, což by např. na Velkém Dářku u některých účastníků ze Slovenska, kteří nejsou ani ve slovenském svazu, mohlo činit problém. Proto neseriálové soutěže teď nechal z oficiálního kalendáře stáhnout.
Riziko, že "nám" ze svazové pojistky v případě nějakých potíží nepůjde ani koruna, snad přežijeme.
Věc se má tak, že Z. Tomášek na podzim uvedené soutěže jabloneckého klubu nahlásil do oficiálního svazového kalendáře spíše omylem. Neuvědomil si, že je teď u všech soutěží ve svazovém kalendáři vyžadována svazová průkazka, což by např. na Velkém Dářku u některých účastníků ze Slovenska, kteří nejsou ani ve slovenském svazu, mohlo činit problém. Proto neseriálové soutěže teď nechal z oficiálního kalendáře stáhnout.
Riziko, že "nám" ze svazové pojistky v případě nějakých potíží nepůjde ani koruna, snad přežijeme.
Jelikož na můj pokus o vysvětlení nikdo nereagoval, tak usuzuji, že bylo uspokojivé. Nebo se pletu?
Po | Út | St | Čt | Pá | So | Ne |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
Článků: 257
Akcí: 13
Uživatelů: 95
Lodí v registru: 3
Akcí: 13